donderdag 24 januari 2013

Generaal Custer


 

De deur zwiept open en "General Custer" komt binnenstormen terwijl hij nog wat bevelen achterom schreeuwt naar (waarschijnlijk denkbeeldige) manschappen. Hij neemt plaats op het krukje, zet zijn hoed in een heroïsche stand en neemt een krijgshaftige pose aan - maar niet lang, dan schiet hij er al weer vandoor, iets brullend over een hinderlaag van die verdomde indianen!
Ja, het is wat met die kabouters en hun historische spektakelstukken die ze graag uitvoeren in bos en hei met honderden figuranten liefst. En dientengevolge heel wat acteurs die hun rol te serieus nemen en niet meer los kunnen laten (we hebben "Napoleon" al eerder langs zien komen).
Nu moeten ze dat eigenlijk zelf maar uitzoeken (en het houdt ze in elk geval van de straat) maar ik zie toch graag dat ze enige tijd er voor nemen om te poseren! We moeten het voor deze keer dus met wat snelle schetsen doen. Hij zou eigenlijk nog langskomen voor een tweede sessie, maar ik heb niets meer van hem gehoord. Ik hoop nu maar dat die indianen hem niet te pakken hebben genomen ..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten